ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ.ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚOΣΜΟ • online // ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚOΣΜΟ • online // ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚOΣΜΟ • online
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ουσιαστικό[επεξεργασία]. κιόσκι ουδέτερο (πληθυντικός : κιόσκια).// κιόσκι < τουρκική köşk < περσική kōşk كوشك. [από το Βικιλεξικό]

Το κιόσκι.... ένα βήμα μπροστά

Το κιόσκι.... ένα βήμα μπροστά
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Στο Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου: Πρώτη δύναμη το ΠΑΜΕ με αύξηση ψήφων και εδρών - Στην τελευταία θέση η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ!..




Στο Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου: Σημαντική νίκη για τους εργαζόμενους η πρωτιά των ταξικών δυνάμεων - Πρώτη δύναμη το ΠΑΜΕ με αύξηση ψήφων και εδρών - Στην τελευταία θέση η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ!...
Τους εργαζόμενους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου που την ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» ΠΑΓΝΗ, που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, στις αρχαιρεσίες του σωματείου των εργαζομένων στο ίδρυμα.
Πετυχαίνοντας ένα σημαντικό βήμα στην αλλαγή συσχετισμών υπέρ της ταξικής γραμμής στο σωματείο, αναδείχθηκε πρώτη δύναμη για το ΔΣ του σωματείου εκλέγοντας 4 έδρες και πρώτη δύναμη για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ εκλέγοντας 5 αντιπροσώπους, ανεβαίνοντας σημαντικά σε ψήφους και ποσοστά.
Στην ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων τονίζει: «Δώσαμε μια μεγάλη και δύσκολη μάχη και η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους συναδέλφους που δεν κατάθεσαν τα όπλα και συνεχίζουν να αγωνίζονται.
Η "Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών" ΠΑΓΝΗ χαιρετίζει τους εργαζόμενους που την ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη, αναγνωρίζοντας έτσι την προσπάθεια που κατέβαλε όλο το προηγούμενο διάστημα για την οργάνωση του αγώνα των υγειονομικών για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από την κλιμάκωση της επίθεσης κυβέρνησης - ΕΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής εμπορευματοποίησης και υποχρηματοδότησης της Υγείας, διάλυσης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
Οι συνάδελφοι δεν έσκυψαν το κεφάλι μπροστά στις πιέσεις που ασκήθηκαν, στάθηκαν απέναντι στη λογική που θέλει τους εργαζόμενους υποταγμένους, αναγνώρισαν και με την ψήφο τους τη σταθερή και αγωνιστική δράση όλων των συναγωνιστών που συσπειρώνονται με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο της 'Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών".
Έστειλαν και με αυτόν τον τρόπο μήνυμα σε κυβέρνηση, διοίκηση νοσοκομείου και Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) ότι οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ είναι αποφασισμένοι να βγουν μπροστά στους αγώνες και τις διεκδικήσεις για μια καλύτερη ζωή.
Δίνουμε υπόσχεση σε όλους τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να συσπειρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι στο σωματείο και να πρωταγωνιστήσουν στους αγώνες για λύσεις σε παλιά και νέα προβλήματα. Ως πρώτη δύναμη στο ΔΣ θα βρεθούμε, όπως έχουμε βρεθεί και μέχρι σήμερα, στην πρώτη γραμμή των αγώνων.
Η πρωτιά των ταξικών δυνάμεων, των συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, είναι μια σημαντική νίκη για τους εργαζόμενους, για την προάσπιση των συμφερόντων τους. Όμως ο προσανατολισμός του σωματείου, η δράση του, καθορίζεται κύρια από τη μαζική και αποφασιστική συμμετοχή των μελών του σε αυτή τη ρότα. Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στο σωματείο, στη λειτουργία του, στη δράση του, για να διασφαλιστεί ουσιαστικά ο ταξικός προσανατολισμός του σωματείου, για να γίνει πραγματικό κάστρο ταξικού αγώνα!».
////
Τα αποτελέσματα:
Πρώτη δύναμη με αυξημένους ψήφους και έδρες αναδείχτηκε το ΠΑΜΕ στις εκλογές που διεξήχθησαν για τη Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα ψήφισαν 731 εργαζόμενοι και τα έγκυρα ήταν 699. Το 2013 είχαν ψηφίσει 887 και τα έγκυρα ήταν 845.
-- Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών (ΠΑΜΕ) έλαβε 242 ψήφους και απέσπασε 4 έδρες. Είχε λάβει 185 ψήφους και είχε 2 έδρες.
-- Η ΔΑΚΕ έλαβε 141 ψήφους και 2 έδρες. Είχε λάβει 164 ψήφους και είχε 2 έδρες.
-- Η Δημοκρατική Συνεργασία (ΠΑΣΚΕ) έλαβε 118 ψήφους και 2 έδρες. Είχε λάβει 135 ψήφους και 2 ψήφους.
-- Η Παντιέρα Αγωνιστική Παρέμβαση (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) έλαβε 99 ψήφους και 2 έδρες.
--Το Μέτωπο Αλληλεγγύης (ΣΥΡΙΖΑ) έλαβε 98 ψήφους και 1 έδρα.

Το 2013 οι δύο τελευταίες παρατάξεις (ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ) είχαν κατέβει μαζί και είχαν λάβει στο σύνολο 360 ψήφους και 5 έδρες.
http://www.902.gr/…/proti-dynami-pame-me-ayxisi-psifon-kai-…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου